Nieuwkoop fit: ''Als het moet dan sta ik er weer''

Nieuwkoop fit: ''Als het moet dan sta ik er weer''

Bart Nieuwkoop stond sinds zijn blessure voor het eerst weer in de basis bij Feyenoord. Zijn laatste optreden in De Kuip was tegen Heracles Almelo op 14 mei. Tijdens de voorbereiding liep Nieuwkoop een hamstringblessure op. Vandaag mocht hij starten in de Champions League-wedstrijd tegen Sjachtar Donetsk.

Bart Nieuwkoop traint al een aantal weken scherp mee en was klaar voor een plek in de basis. De verdediger is niet op de trainer afgestapt om dit extra te benadrukken. ''Nee, zo een type ben ik niet. Ik wachtte tot de trainer naar mij toekwam en dat heeft hij gedaan. Ik ben blij dat ik er weer mag staan,'' zegt hij na afloop van de wedstrijd tegen Sjachtar Donetsk in gesprek met Fox Sports.

De vleugelverdediger maakte direct een sterke indruk en heeft geen last meer van zijn hamstring. ''Ik train al een paar weken volledig mee en voel vertrouwen in mijn benen. Als ik een sprint maak denk ik nergens meer aan. Dat is alleen maar positief.'' Nieuwkoop is klaar om ook tegen Ajax te starten. ''Als het moet dan sta ik er weer.''

[dumpitem=16657]

Lees meer over
Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties