Van Beek: ''Prima wedstrijd, maar je hebt niks''

Van Beek: ''Prima wedstrijd, maar je hebt niks''

Feyenoord heeft opnieuw geen punten weten te pakken in de groepsfase van de Champions League. De Rotterdammers gingen dit keer in eigen huis met 1-2 onderuit tegen Sjachtar Donetsk. Sven van Beek baalt van de stomme foutjes tijdens de 1-1 en de 1-2.

"Ik denk dat je heel goed begint: je zet vroeg druk, je ziet dat we daarna snel op een 1-0 voorsprong komen en dan zie je dat je door een stom momentje gelijk weer op 1-1 komt. Voor de rest denk ik dat we weer een prima wedstrijd hebben gespeeld, maar je hebt niks,'' zegt Sven van Beek in gesprek met Ziggo.

''Volgens mij hebben ze twee kansen gehad en twee keer er in. Op het laatst zie je dat we een goede kans krijgen, maar hij gaat er weer niet in," baalt Van Beek, die een uitstekende wedstrijd speelde. "Ik voel me sterk, ik voel me goed. Ik denk dat we een mooie wedstrijd voor de boeg hebben, dus als het aan mij ligt speel ik dan wel."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties