Feyenoord traint vanmiddag besloten in Rotterdam

Feyenoord traint vanmiddag besloten in Rotterdam

Feyenoord verloor gisteren met 3-1 van SSC Napoli in Italie voor de groepsfase van de Champions League. Vandaag vliegen de Rotterdammers om 10:00 uur weer terug naar Nederland. De selectie landt rond half één op Rotterdam Aiport.

Vanmiddag staat er voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst alweer een training op het programma. In aanloop naar de wedstrijd tegen AZ van aanstaande zondag moet Feyenoord puzzelen aan de opstelling. Van der Heijden is niet inzetbaar. Ook komt de wedstrijd waarschijnlijk te vroeg voor Michiel Kramer, die last heeft van zijn lies.

Verder mist de landskampioen Eric Botteghin, Kenneth Vermeer en Nicolai Jørgensen. Verdedigers Sven van Beek en Bart Nieuwkoop zijn wel weer beschikbaar, maar missen nog wedstrijdritme om in de basis te starten.

Op 2 oktober is de eerste openbare training van Feyenoord op Varkenoord. Woensdag, vrijdag en zaterdag traint Feyenoord besloten in aanloop naar de wedstrijd tegen AZ. Donderdag heeft de selectie een rustdag.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties