Berghuis: ''Daarin zijn we als team nog niet ver genoeg''

Berghuis: ''Daarin zijn we als team nog niet ver genoeg''

Steven Berghuis was woensdagavond belangrijk voor Feyenoord. De aanvaller schoot zijn ploeg in de tweede helft van het bekerduel met ADO Den Haag op een voorsprong. De Rotterdammers wisten in de Kuip uiteindelijk met 2-0 te winnen.

“Het was niet overtuigend, nee. Dat klopt”, zegt Berghuis tegenover FOX Sports. “We beginnen een beetje slordig en dan sluipt er onzekerheid in de ploeg. Daarin zijn we als team nog niet ver genoeg. Dat we dat makkelijk over ons heen kunnen zetten.”

“Vorig jaar hadden we ook fases dat het even niet goed was, maar als we toen even aanzetten ging het wel weer. Dat is misschien een verschil met vorig jaar. Een beetje vertrouwen in elkaar en jezelf. Dat moet wel beter, het voetbal moet gewoon beter.”

Berghuis heeft ook nog contact opgenomen met Luuk de Jong. De spits van PSV liep een ribblessure op door een actie van de Feyenoorder. "Ik heb hem een app gestuurd op de dag zelf en heb hem de volgende ochtend gebeld. Ik vroeg natuurlijk hoe het met hem ging en heb uitgelegd hoe ik het van mijn kant heb benaderd.''

''Luuk reageerde heel begripvol,'' vervolgt Berghuis. De spits moet een week rust houden. ''Hij baalde natuurlijk van zijn blessure, maar het was gelukkig niet zó ernstig. Ik heb daar wel een goed gevoel aan overgehouden en ben blij dat ik het zo heb kunnen oplossen."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties