Van Bronckhorst: ''Er had meer ingezeten''

Van Bronckhorst: ''Er had meer ingezeten''

Giovanni van Bronckhorst kijkt met een goed gevoel terug op de tweede helft van Feyenoord. De Rotterdamse club verloor zondag in Eindhoven van PSV (1-0). De ploeg leek recht op meer te hebben aangezien het in de tweede helft domineerde.

“We hebben in de tweede helft goed gespeeld met tien man”, aldus Gio in gesprek met FOX Sports. “PSV heeft geen kans gehad. Wij hebben genoeg kansen gecreëerd voor de gelijkmaker. We durfden te voetballen met tien man. In de eerste helft hadden we dat niet.”

Onder andere na de wissel van Michiel Kramer ging het beter bij Feyenoord. “Die wissel had puur te maken met de rode kaart. Michiel is een aantal keren goed beschikbaar geweest als aanspeelpunt waardoor we konden voetballen. Je weet dat je achteruit gedrukt gaat worden in de tweede helft, dat probeerden we zo te bespelen. Met Bilal Basacikoglu als tweede spits kwamen er meer kansen. Er had wel meer ingezeten.”

Lees meer over
Steven Berghuis Michiel Kramer Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties