Van Bronckhorst: ''Eerste tegentreffer was een mokerslag''

Van Bronckhorst: ''Eerste tegentreffer was een mokerslag''

Feyenoord is de Champions League dramatisch begonnen. Voor het eerst sinds het seizoen 2002/2003 opereerden de Rotterdammers weer in de groepsfase van het Miljoenenbal en trainer Giovanni van Bronckhorst is ook zwaar teleurgesteld in zijn ploeg. “Dit is het slechts denkbare scenario natuurlijk.”

Het krachtverschil tussen beide ploegen was te groot, heeft ook Van Bronckhorst gezien. “Na die vroege goal groeide City steeds meer in de wedstrijd en wij hadden moeite om aan te haken aan het hoge tempo dat zij speelden. Een mokerslag natuurlijk dat onze eerste thuiswedstrijd zo eindigt”, vertelt Gio in gesprek met Veronica.

Nadat Feyenoord met een 0-3 achterstand ging rusten, wist de trainer al dat hij het systeem moest omgooien om de schade beperkt te houden. “In de tweede helft het systeem iets veranderd, wij wilden meer aan de bal komen om zo in ons spel te komen, maar dat was lastig tegen deze tegenstander. City is gewoon een van de topteams van de wereld, wij moesten echt een goede dag hebben om kans te maken tegen deze wereldploeg en dat hadden we niet.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties