Supporters halen geld op voor Christian Gyan

Supporters halen geld op voor Christian Gyan

Feyenoord-supporters zijn een actie begonnen voor Christian Gyan. De oud-verdediger van de Rotterdamse club kampt met gezondheidsproblemen en financiële problemen. Reden genoeg voor supportersgroep De Noordzijde om een actie op te zetten.

''Christian Gyan kampt met serieuze gezondheidsproblemen. Hij krijgt af en toe zware epileptische aanvallen, de oorzaak van die aanvallen wordt nu door neurologen onderzocht, maar de kans is reëel dat hij een zware en zeer risicovolle hersenoperatie moet ondergaan,'' schrijft De Noordzijde, dat op dit moment al 1600,- euro heeft opgehaald.

''Als gevolg van zijn gezondheidsproblemen kan hij niet meer werken, terwijl hij ook kampt met schulden. Deze schulden zijn voornamelijk veroorzaakt doordat hij al die jaren zijn geld heeft gebruikt om anderen te helpen.Als De Noordzijde willen wij Gyan steunen.Feijenoorder ben je namelijk niet voor even, Feijenoorder ben je voor het leven.''

Klik hier voor meer informatie

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties