Verdonk zag nieuwe verhuurperiode al aankomen

Verdonk zag nieuwe verhuurperiode al aankomen

Calvin Verdonk speelt dit seizoen op huurbasis bij NEC. De jonge verdediger, afkomstig uit de jeugdopleiding van de Rotterdamse club, werd vorig jaar ook al verhuurd. Destijds aan PEC Zwolle. Ondanks dat Verdonk in Zwolle geen basisspeler was, wilde Feyenoord hem deze zomer niet verkopen.

“Het is een teken dat de club veel vertrouwen in me houdt", zegt Verdonk in gesprek met de Gelderlander. De 20-jarige Verdonk heeft een doorbraak bij Feyenoord nog altijd niet uit zijn hoofd gezet. ”Natuurlijk. Ik voetbal al sinds mijn achtste bij Feyenoord, ben er begonnen in de F-jes. Voor mij is Feyenoord de grootste club van Nederland."

"Ik heb niet een heel goed seizoen bij PEC gedraaid. Dus kwam ik nu terug bij Feyenoord met de gedachte dat ik opnieuw weg zou gaan naar een andere club", erkent hij. "Mijn eerste indruk van NEC is meteen heel goed. Bij de club is alles goed geregeld. We hebben een goede selectie, dat is het belangrijkste. Daar gaat het om. Ik denk dat wij dit seizoen een Eredivisie-waardig team hebben."

Lees meer over
Calvin Verdonk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties