Van Bronckhorst: ''Geen optie om Steven niet te laten spelen''

Van Bronckhorst: ''Geen optie om Steven niet te laten spelen''

Steven Berghuis start zaterdagavond in de basisopstelling van Feyenoord. De aanvaller keerde deze week terug bij de Rotterdamse club en mag tegen Vitesse direct aan bak, in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Door de basisplek van Berghuis neemt Bilal Basacikoglu plaats op de reservebank.

“Het is heel positief”, zegt Giovanni van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. “Het heeft een tijdje geduurd tot hij weer terugkwam, maar hij kwam nu anders binnen dan vorig jaar. Toen had hij een jaar niet gespeeld. Nu komt hij terug na een seizoen spelen, heeft de voorbereiding meegedaan met Watford en kent zijn medespelers. Het was geen optie om hem niet te laten spelen.”

De landskampioen hoopt in de laatste weken van de zomerse transferwindow nog te versterken. “We zoeken nog naar eventueel een versterking voorin”, zegt de trainer. “We hebben daar nog een kleine vier weken voor. We zullen kijken wat er nog mogelijk is.”

Lees meer over
Steven Berghuis Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties