Klaagzang van Driessen: ''Ajax had kampioen moeten worden''

Klaagzang van Driessen: ''Ajax had kampioen moeten worden''

Valentijn Driessen geeft Feyenoord dit seizoen geen schijn van kans om de titel te prolongeren. De stamgast van onder andere Voetbal Inside geeft de runner-up van vorig seizoen de meeste kans om kampioen van Nederland te worden.

Naast zijn beroep als journalist is Driessen ook waarzegger in zijn vrije tijd: “Ajax wordt dit seizoen kampioen, dat is voor mij zo duidelijk als wat. En reken maar dat ze daarvoor niet hoeven te wachten tot de laatste speelronde, zoals Feyenoord vorig seizoen. Eigenlijk had Ajax vorig seizoen al kampioen moeten worden”, huilt Driessen na in Nieuwe Revu.

De transferperiode gaat nog een maand door, maar de Chef Sport van de Telegraaf is van mening dat de eerste strijd al gewonnen is door de Amsterdammers. “Ajax heeft betere zaken gedaan op de transfermarkt, met het aantrekken van Huntelaar zijn ze alleen maar beter geworden. En leuk voor Feyenoord dat ze spelers als Ridgeciano Haps, Kevin Diks en Jerry St. Juste aantrekken, maar zij waren vorig seizoen verre van constant. Ga er maar vanuit dat zij dit seizoen volop fouten gaan maken”, aldus Valentijn Driessen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties