Update | 'Watford wil zeven miljoen voor Berghuis'

Update | 'Watford wil zeven miljoen voor Berghuis'

Feyenoord is nog altijd in onderhandeling met Watford over een transfer van Steven Berghuis. Het verschil tussen vraag en aanbod is nog maar een half miljoen euro. Dit schrijft Voetbal International. De Rotterdamse club wil Berghuis al de gehele zomer overnemen van Watford, maar de Engelsen wilden de aanvaller tijdens de voorbereiding eerst nog aan het werk zien.

Watford wil, volgens het eerdergenoemde medium, vijf miljoen pond voor de aanvaller hebben. De verwachting is wel dat beide clubs snel een akkoord bereiken en dat Berghuis dan een meerjarig contract zal tekenen bij Feyenoord. De Rotterdammers zouden naast Berghuis nog een aanvaller willen toevoegen aan de selectie. In de zomer van 2015 maakte Berghuis voor 6,5 miljoen euro de overstap van AZ naar Watford.

Update 14:49 | Watford FC verlangt een bedrag van zeven miljoen euro voor Steven Berghuis. Dit meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam op Twitter. Feyenoord heeft op dit moment een bod gedaan van 6,5 miljoen euro. De verwachting is dat de clubs snel tot een akkoord komen.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties