Supportersgroep 'Vak W' voegt zich bij 'De Noordzijde'

Supportersgroep 'Vak W' voegt zich bij 'De Noordzijde'

Verschillende supportersgroepen slaan de handen ineen. Supportersgroep Vak W houdt na vijf jaar op met bestaan en verhuist komend seizoen naar de noordzijde van de Kuip. Daar gaat de groep supporters, in samenwerking met een al bestaande groep op Vak S, samenwerken onder de naam De Noordzijde.

“Rondom het megadoek is er op Vak S een nieuwe groep ontstaan met jongens die ook niets anders willen dan de sfeer in De Kuip verbeteren. In samenwerking met deze jongens hebben we bij uitwedstrijden, tijdens de bekerfinale en de strijd om de Supercup al laten zien dat je samen heel wat kan bereiken”, schrijft Vak W op hun Facebook-pagina.

“Daarom hebben wij na 5 mooie jaren besloten om de handen ineen te slaan met elkaar en voor een groter doel te gaan: de sfeer op de Noordzijde, waar Feyenoord befaamd om was in binnen- en buitenland, weer terug te krijgen! Bij de bekerfinale hebben wij allemaal al gezien dat het kan, nu ook tijdens alle andere wedstrijden.”

Klik hier om de Facebook-pagina van de nieuwe supportersgroep De Noordzijde te bezoeken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties