''Feyenoord staat er beter voor dan vorig jaar rond deze tijd''

''Feyenoord staat er beter voor dan vorig jaar rond deze tijd''

De transfermarkt is officieel pas enkele dagen geopend, maar Feyenoord is al enige tijd druk bezig met het verkopen en aantrekken van spelers. De Rotterdammers zagen onder andere Eljero Elia en Rick Karsdorp uit de Kuip vertrekken en Dirk Kuyt een punt achter zijn loopbaan zetten. Ondanks het verlies van de drie sterkhouders staat Feyenoord er prima voor, zo stelt NOS-commentator Arman Avsaroglu.

“Feyenoord staat er beter voor dan vorig jaar rond deze tijd”, zegt Avsaroglu op de website van zijn werkgever. “De kern van de groep is intact gebleven. Het verlies van Elia en Karsdorp is goed opgevangen met Boëtius en Diks en in Amrabat hebben ze een versterking voor het middenveld gehaald.”

Toch lijkt de club nog niet klaar op de transfermarkt. “Ik verwacht dat Steven Berghuis definitief overgenomen wordt van Watford, maar dat kan nog even duren. Anders zal er een andere buitenspeler komen. Feyenoord zal ook defensief nog iets erbij willen, omdat Sven van Beek nog steeds geblesseerd is.”

Lees meer over
Steven Berghuis Sven van Beek Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties