Giovanni van Bronckhorst eenmalig het Luxor in

Giovanni van Bronckhorst eenmalig het Luxor in

Giovanni van Bronckhorst gaat op maandagavond 2 oktober op bijzondere wijze terugblikken op zijn carrière. De trainer van Feyenoord staat eenmalig in het Oude Luxor Theater in Rotterdam en neemt het publiek aan de hand van beelden en anekdotes mee door zijn imposante loopbaan als speler en zijn tot dusver succesvolle periode als hoofdcoach.

‘Het wordt een mooie en speciale avond met veel mensen waarmee ik heb samengewerkt. Het is mooi om mijn carrière op die manier te herbeleven door beelden te laten zien en verhalen te vertellen die niet bekend zijn,’ zegt Van Bronckhorst, die onder meer kan rekenen op de medewerking van Feyenoorders als Willem van Hanegem, Jean-Paul van Gastel en Henrik Larsson.

Gio zal op de avond in gesprek met Jan Dirk Stouten ook zijn licht laten schijnen op de weken rondom het kampioenschap van Feyenoord. ''Ik ben vrij gesloten. Bepaalde dingen moet je voor jezelf en de groep houden, maar ik vind het wel mooi om de hele week voorafgaand aan Excelsior en Heracles te bespreken. Ik kan mensen een andere kijk geven over hoe mijn werkwijze is.''

De ruim 900 kaarten voor de theatervoorstelling van Giovanni van Bronckhorst waren al binnen een dag uitverkocht. Het evenement is op maandagavond 2 oktober live te zien op de website van Recht uit Rotterdam.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties