Lof voor Jones: ''Betere allround keeper dan Vermeer''

Lof voor Jones: ''Betere allround keeper dan Vermeer''

Brad Jones werd in de zomer van 2016 aangetrokken als vervanger van de geblesseerde Kenneth Vermeer. De Australische doelman wist direct indruk te maken in het keepersshirt van Feyenoord en had daarmee een groot aandeel in het kampioenschap van de Rotterdamse club. John Achterberg, een Nederlandse keeperstrainer bij Liverpool, kende Jones al van zijn periode bij de Engelse club.

"Als ik naar de eredivisie kijk, vind ik dat de beste keepers bij Ajax, Feyenoord en PSV zitten”, zegt Achterberg in gesprek met NRC. "Feyenoord heeft Brad Jones, die ik nog bij Liverpool heb getraind. Toen hij naar Feyenoord ging, heb ik meteen gezegd dat hij een van de beste doelmannen in de eredivisie zou worden. Misschien is hij met zijn voeten niet zo goed als Kenneth Vermeer, maar Brad is wel een betere allround keeper." De twee doelmannen zullen komend seizoen de concurrentiestrijd met elkaar aangaan.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties