Manu weggestuurd bij Go Ahead Eagles na 'Feyenoord-foto'

Manu weggestuurd bij Go Ahead Eagles na 'Feyenoord-foto'

Elvis Manu speelt al even niet meer bij Feyenoord, maar is nog altijd supporter van de club. Zo bleek ook zondag, voorafgaand aan de wedstrijd van Manu’s tijdelijke club Go Ahead Eagles en Ajax. De aanvaller plaatste enkele foto’s vanuit de Arena waarin hij Feyenoord succes wenste in de kampioenswedstrijd.

De foto's zijn de aanvaller duur komen te staan. De club uit Deventer heeft per direct afscheid genomen van de 23-jarige Manu wegens 'een onprofessionele houding'. "Met twee posts op social media gaf hij aanleiding te veronderstellen dat hij niet volledig gefocust was op de cruciale wedstrijd van diezelfde middag", schrijft de club op zijn website.

"Nadat deze posts na de wedstrijd onder ogen kwamen van de clubleiding, is Manu vanochtend in een gesprek te kennen gegeven dat er geen prijs meer wordt gesteld op zijn diensten." De aanvaller kwam, afgelopen winter, voor een halfjaar op huurbasis over van Brighton & Hove Albion.

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties