Vitesse niet eens met aantal kaarten voor Johan Cruijff Schaal

Vitesse niet eens met aantal kaarten voor Johan Cruijff Schaal

Mocht Feyenoord erin slagen dit weekend tegen Excelsior kampioen te worden, dan zal het de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Vitesse spelen. Vanochtend werd bekend gemaakt dat de kampioen van de Eredivisie het thuisvoordeel zal hebben voor deze wedstrijd.

De landskampioen versus de bekerwinnaar van het voetbaljaar 2017 zal bij een kampioenschap van Feyenoord plaatsvinden in De Kuip. Waar voorheen weinig publiek kwam opdagen in het Johan Cruijff Stadion, zal de animo veel hoger liggen bij de achterban van beide clubs.

Algemeen directeur Joost de Wit van Vitesse plaatst echter wel een kanttekening bij de nieuwe opzet. “Als Vitesse daadwerkelijk maar 1200 kaarten krijgt (capaciteit uitvak De Kuip, red.), dan nemen wij meteen contact op met de landskampioen en de KNVB en dan willen we graag overleg. Als de kampioen het thuisrecht krijgt, willen wij aanmerkelijk meer kaarten voor onze aanhang”, geeft de directeur aan tegenover Het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties