Update: Bakker mag 'Feyenoord-tompouce' toch verkopen

Update: Bakker mag 'Feyenoord-tompouce' toch verkopen

Een tompouce met het logo van Feyenoord, dat leek bakker De Koning uit Puttershoek wel wat. Eenmaal geproduceerd en in de verkoop kreeg de bakker echter bericht van de Rotterdamse club: het gebakje met het Feyenoord-logo mag niet verkocht worden.

"Maar ik ben wel een beetje teleurgesteld, want we hopen nog veel kampioenstompoucen te verkopen”, reageert bakker Alwin de Koning tegenover RTV Rijnmond. “We mogen het logo en het woord Feyenoord niet meer gebruiken. We hebben ze meteen uit het assortiment gehaald. Nu verkopen we een rood met witte tompouce met daarop een voetbal."

Een bakker die de Feyenoord-tompoucen nog wel verkoopt is Hiljo Hillebrand van Bakkerij van der Waal in Ridderkerk. Hij reageert dan ook verbaasd op het nieuws: "Heel verrassend, dat had ik niet verwacht." Of Hillebrand nu stopt met de verkoop weet hij nog niet. "We moeten even na gaan denken hoe we dat gaan oplossen.”

Update 23:24: Bakker De Koning mag toch Feyenoord-tompoucen verkopen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties