Elia kijkt niet naar 'uitlachers' Van der Gijp en Derksen

Elia kijkt niet naar 'uitlachers' Van der Gijp en Derksen

Eljero Elia kijkt niet meer naar voetbalpraatprogramma’s. De aanvaller van Feyenoord baalt er van dat voetballers vaak voor schut worden gezet. Hij doelt vooral op het RTL7-programma Voetbal Inside, waar de analisten vaak de lolbroek uithangen.

“Ik kijk al die programma’s op televisie niet meer, maar krijg het soms nog wel mee”, zegt hij tegenover het Algemeen Dagblad. “Die René van der Gijp die bij Voetbal Inside iedereen maar keihard zit uit te lachen. Johan Derksen hetzelfde verhaal. Lekker op maandag even Ard van Peppen de grond intrappen. Terwijl die mensen zelf ook voetballer zijn geweest. Ik ben daar gewoon niet van.”

Vorige maand maakte de Feyenoorder nog een statement tegen een cover van het AD na zijn doelpunt tegen Go Ahead Eagles. “Soms voel ik dat ik even een statement moet maken. Die voorkant van jullie sportkrant, met die traumahelikopter en al de geblesseerde spelers op het veld, daar was Sven van Beek ook bij afgebeeld. Dat vond ik zo sneu voor hem. Na mijn 2-0 tegen Go Ahead Eagles ging ik expres geblesseerd op het veld liggen. Als statement.”

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties