Erasmus Universiteit sluit gebouwen tijdens kampioenswedstrijd

Erasmus Universiteit sluit gebouwen tijdens kampioenswedstrijd

Feyenoord kan op zondag 7 mei kampioen worden in Rotterdam. De koploper van de Eredivisie neemt het dan op tegen Excelsior in Rotterdam Kralingen. De kampioenswedstrijd is al weken uitverkocht en supporters proberen op veel verschillende manieren alsnog iets van de wedstrijd mee te krijgen.

Veel supporters van Feyenoord, die geen kaartje voor de wedstrijd hebben, hoopten de wedstrijd vanuit het gebouw van de Erasmus Universiteit te kunnen bekijken. Het gebouw (zie achtergrond foto) staat tegenover het stadion van Excelsior en vanaf de bovenste verdiepingen is er goed zicht op het veld. Supporters die dat van plan waren, moeten echter een andere manier vinden om te wedstrijd live te kunnen zien.

“Alle gebouwen op campus Woudestein gaan op zondag 7 mei dicht”, zo laat de Erasmus Universiteit. “De voorzorgsmaatregel neemt de universiteit in overleg met de politie, in verband met de wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord, die dan in stadion Woudestein wordt afgewerkt. De universiteit heeft dinsdag overlegd met de politie Rotterdam over veiligheidsmaatregelen. Morgen wordt er waarschijnlijk meer duidelijk.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties