Vilhena weigert interview met FOX Sports

Vilhena weigert interview met FOX Sports

Tonny Vilhena was zondagmiddag de gevierde man aan de kant van Feyenoord. De middenvelder schoot de winnende treffer tegen sc Heerenveen binnen waardoor, bleek achteraf, Feyenoord nog steviger bovenaan de Eredivisie staat.

Matchwinner Vilhena had aan media-aandacht geen gebrek na afloop van de wedstrijd. Toch stond hij niet iedereen te woord. “FOX Sports kreeg Vilhena niet voor de camera omdat hij geïrriteerd is over het feit dat de beelden van het incident met Pogba (mogelijke elleboogstoot, red.) destijds in het programma ‘Dit was het weekend’ werden getoond”, dit schrijft het Algemeen Dagblad.

Op 29 maart staat de Feyenoorder opnieuw tegenover de beroepscommissie van de KNVB. Eerder eiste de aanklager een straf van vier wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Later werd het verhoogd naar vier wedstrijden. In beide gevallen ging Feyenoord in beroep.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties