''Bij Feyenoord zeggen ze het wel, maar lukt het vaak niet''

''Bij Feyenoord zeggen ze het wel, maar lukt het vaak niet''

Gaston Taument denkt niet dat het afgelopen weekend veel heeft veranderd aan de titelstrijd. De oud-Feyenoorder gaat er nog altijd vanuit dat zijn club aan het eind van de rit bovenaan staat.

''Natuurlijk was Feyenoord niet goed tegen Sparta, maar ik zag ook geen overtuigend Ajax tegen FC Groningen. Iedereen heeft het over 2 april, als Ajax tegen Feyenoord speelt in Amsterdam. Maar afgelopen zondag was het bewijs dat beide elftallen niet over de eerstvolgende wedstrijd heen kunnen kijken'', zegt de 15-voudig international in het Algemeen Dagblad.

Peter van Vossen denkt dat spanning een grote rol speelde bij zowel Feyenoord als Ajax. Maar hij is er niet per se van overtuigd dat Feyenoord zich weer herpakt. ''Dat de ploeg nu weer bij elkaar kruipt. En vanaf nu echt gelooft in de hoofdprijs. Bij Feyenoord zeggen ze dat wel, maar de historie leert dat het vaak niet is gelukt.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties