Van Bronckhorst: ''Voor Anass is het jammer hoe het nu gaat''

Van Bronckhorst: ''Voor Anass is het jammer hoe het nu gaat''

Anass Achahbar komt niet meer voor in de plannen van PEC Zwolle. De aanvaller mag zelfs uitkijken naar een andere club om speelminuten op te doen. Giovanni van Bronckhorst reageert op de situatie rondom de oud-speler van Feyenoord en hoopt dat hij snel stappen gaat maken in zijn ontwikkeling.

"Je houdt spelers die voor Feyenoord hebben gespeeld altijd in de gaten ", zegt Van Bronckhorst op de persconferentie, geciteerd door ELFVoetbal.nl. "Of dat nou spelers zijn die al enige tijd weg zijn of pas net. Het blijven toch talenten uit de Feyenoord Academy en ik heb zelf met ze gewerkt. Bijvoorbeeld via nieuwsberichten blijf je die jongens toch in de gaten houden."

Achahbar scoorde in de competitie nog niet voor PEC Zwolle. "Voor Anass is het jammer hoe het nu gaat. Als je de stap van Feyenoord naar PEC Zwolle maakt, hoop je dat hij daar gaat presteren en stappen gaat maken die hij bij Feyenoord niet heeft gemaakt. Op dit moment blijkt dat voor hem nog moeilijk. Ik hoop dat hij die stappen uiteindelijk wel kan gaan zetten."

Klik hier voor het complete verhaal

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties