Lof voor El Ahmadi: ''Op zo'n speler kun je bouwen als team''

Lof voor El Ahmadi: ''Op zo'n speler kun je bouwen als team''

Karim El Ahmadi reist in januari met het nationale team van Marokko af naar Gabon. De middenvelder van Feyenoord komt met zijn land in actie op de Africa Cup. Binnen het team van het Noord-Afrikaanse land is El Ahmadi al jaren een vaste waarde. Ook Tarik Oulida, een Nederlands-Marokkaanse oud-voetballer van onder andere Sevilla, is enthousiast over de sterkhouder van Feyenoord.

“Hij is dé man, dat laat hij ook bij Feyenoord zien”, zegt hij tegenover Telegraaf TV. “El Ahmadi is een stabiele factor, op zo'n speler kun je gewoon bouwen als team. Als ze slim zijn, gebruiken ze hem zoals Feyenoord hem gebruikt.”

“Hij is heel sterk geworden de afgelopen jaren. Het verbaast me niet”, vervolgt hij. “Ik heb hem altijd gevolgd en altijd goed gevonden. Hij is nu helemaal compleet. Het lijkt wel alsof hij elk jaar beter wordt. Een Marokkaanse laatbloeier, haha.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties