Toornstra denkt niet aan transfer: ''Heel blij hoe het nu gaat''

Toornstra denkt niet aan transfer: ''Heel blij hoe het nu gaat''

Jens Toornstra rolde op 20-jarige leeftijd in het profvoetbal. De middenvelder, die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan, kwam via ADO Den Haag en FC Utrecht in 2014 terecht bij Feyenoord waar hij tot nu toe 90 wedstrijden speelde. Ondanks dat hij zich altijd makkelijk kan aanpassen bij een nieuwe werkgever, denkt hij nog niet aan een volgende club.

“Ja, ik kan mezelf altijd makkelijk aanpassen bij een nieuwe club”, zegt hij in de kerstshow van FC Afkicken. “Ik ben nu niet bezig met een volgende stap, ik ben tevreden hoe het nu gaat. Tuurlijk, je droomt altijd van een stap hogerop en je wilt altijd meer. Nu ben ik er alleen niet mee bezig en ben gewoon heel blij hoe het nu loopt.” In de winter van 2015 werd Toornsta, die toen reservespeler bij Feyenoord was, in verband gebracht met een transfer naar Hoffenheim.

Ook journalist Sjoerd Mossou is onder de indruk van Toornsta. “Het is grappig”, zegt hij. “Als je bij Feyenoord kijkt naar de selectie en dan de spelers rondom de spits zou uitkiezen, zal je uitkomen bij Elia, Kuyt en Berghuis. Dat had iedereen ook verwacht. Nu is Toornstra misschien wel een van de laatste spelers die uit het elftal van Feyenoord gaat.”

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties