Kuyt: ''Of we dat Dammers kunnen aandoen?''

Kuyt: ''Of we dat Dammers kunnen aandoen?''

Giovanni van Bronckhorst moet tegen Manchester United enkele belangijke keuzes maken. Begint hij bijvoorbeeld met aanvoerder Dirk Kuyt in de basis? En hoe gaat hij het gemis van de geschorste Eric Botteghin opvangen.

Kuyt wil in ieder geval spelen. ''Als voormalig speler van Liverpool sta je er uiteraard niet goed op bij de aanhang van Manchester United, dat wil ik meemaken. De trainer en ik hebben heel goed contact, we kijken samen goed naar hoe we het moeten doen. Aan mij ligt het niet, maar uiteraard neemt de trainer de beslissingen'', zegt hij in het Algemeen Dagblad.

De publiekslieveling weet ook de opties voor de positie centraal achterin. ''Voor het vervangen van Botteghin zijn er twee opties: Renato Tapia of Wessel Dammers. Of we dat Wessel kunnen aandoen, terwijl hij in de competitie nog voor ons moet debuteren? Wat is er mooier dan voetballen op Old Trafford? Uit ervaring zeg ik: het is prachtig om daar te mogen spelen. En als we winnen, overwinteren we in Europa.''

Lees meer over
Wessel Dammers Eric Botteghin Dirk Kuyt Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties