Berghuis: ''We hadden hier nooit mogen verliezen''

Berghuis: ''We hadden hier nooit mogen verliezen''

Steven Berghuis startte zondagmiddag in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles weer eens in de basiself van Feyenoord. De buitenspeler, die dit seizoen wordt gehuurd van het Engelse Watford, kan niet terugkijken op een goede wedstrijd maar was wel betrokken bij een veelbesproken moment.

“We waren niet goed genoeg, daar hoeven we niet omheen te draaien”, zegt de buitenspeler tegenover Fox Sports. “We waren niet vast aan de bal en ook niet scherp. We kwamen geen moment echt in de wedstrijd. Je moet dan een beetje geluk hebben dat de bal van Jan Arie van der Heijden wel telt, maar helaas.”

Het doelpunt van de verdediger werd afgekeurd wegens een handsbal van Berghuis. “Het was een afgeslagen bal en die kwam bij mij terecht”, vertelt hij. “Ik nam de bal eerst slecht aan en de bal stuiterde daardoor. Ik heb geen moment het idee gehad dat ik de bal met mijn hand raakte. Bij de voorzet hoorde ik geen fluitje. Ik keek nog naar Nijhuis en hij keek naar zijn assistent, maar die stak zijn vlag niet in de lucht. Ik dacht eerst aan buitenspel. We kunnen het er nog wel over gaan hebben, maar ja…”

“We moeten het bij onszelf zoeken”, zegt hij over het verlies. “Zo’n doelpunt kan je wel terugbrengen in de wedstrijd, maar we hadden hier gewoon nooit mogen verliezen als Feyenoord-zijnde.”

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties