Van Bronckhorst kritisch: ''We moesten de 0-2 eerder maken''

Van Bronckhorst kritisch: ''We moesten de 0-2 eerder maken''

Giovanni van Bronckhorst is blij met de overwinning van Feyenoord op Willem II. De Rotterdamse club had het, drie dagen na de wedstrijd tegen Fenerbahce, moeizaam in Tilburg maar wist wel met 0-2 te winnen. Ook de trainer zag dat het niet gemakkelijk ging.

“In fases tijdens de eerste helft hadden we het moeilijk om druk te geven omdat het veld heel groot werd”, zegt Van Bronckhorst tegenover Fox Sports. “Het was moeilijk om daar mee om te gaan zonder zelf kansen weg te geven. In de tweede helft ging dat beter en zag je dat er meer ruimte lag. Na de 0-1 moesten we eerder de 0-2 scoren, maar dat deden we uiteindelijk pas in de tweede helft.”

De 0-2 kwam van de voet van Renato Tapia, die sinds zijn komst naar Feyenoord nog geen belangrijke rol bij de Rotterdamse heeft gehad. “Hij bracht wat hij moest brengen, dat is duelkracht op het middenveld en het storen om aanvallen van Willem II te verstoren. Het doelpunt is voor hem heel mooi en voor het team, omdat we wisten dat de wedstrijd toen gespeeld was.”

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties