Blind: ''Berghuis moet beter spelen''

Blind: ''Berghuis moet beter spelen''

Danny Blind heeft Steven Berghuis gewaarschuwd. De vleugelaanvaller is wederom opgeroepen voor het Nederlands Elftal, maar de bondscoach is wel kritisch op zijn spel van de afgelopen weken. Berghuis maakt de laatste weken geen goede indruk bij Feyenoord en dat kan wel eens ten koste gaan van zijn plek bij Oranje.

Danny Blind heeft drie opties voor de vleugel. Steven Berghuis, Quincy Promes en Luciano Narsingh maken kans op basisplaatsen tegen Wit-Rusland en Frankrijk. Van dat trio speelt alleen Promes op een constant niveau bij zijn club. ''Het is jammer dat jullie hem niet wekelijks zien spelen in Rusland zoals wij, want hij doet het daar echt top.''

Op Steven Berghuis en diens inbreng bij Feyenoord is de bondscoach kritischer: ''Berghuis is een interessante speler op zijn positie. Hij speelt bij Feyenoord en krijg daar vertrouwen, maar hij kan en moet wel beter. Dat weet hij zelf ook,'' sluit hij af in het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties