El Ahmadi: ''We hebben van onszelf verloren''

El Ahmadi: ''We hebben van onszelf verloren''

Feyenoord hoopte donderdagavond opnieuw te winnen in de poulefase van de Europa League, maar in Istanboel was Fenerbahce te sterk voor de Rotterdammers. Na een slecht begin van de wedstrijd, kwam het team van trainer Giovanni van Bronckhorst te laat terug. Karim el Ahmadi, middenvelder van de Rotterdammers, noemt het verlies ‘verdiend’.

“Ik denk dat we niet ons eigen spel speelde”, zegt de Marokkaan tegenover RTV Rijnmond. “Vooral tijdens de eerste tien minuten stonden we heel erg onder druk en leverden we foutieve passes af. Gezien de gehele wedstrijd denk ik dat Fenerbahce verdiend heeft gewonnen, maar wel door ons. Op Europees niveau krijg je niet veel kansen, ook tegen Fenerbahce niet. Die kansen die we wel krijgen moeten erin. We hebben van onszelf verloren.”

Volgens de middenvelder moeten de Feyenoorder niet te lang blijven zitten met het verlies. “We hebben nog steeds veel vertrouwen alleen het is jammer dat we de lijn niet konden doortrekken. Tuurlijk, je moet kritisch op jezelf zijn maar zondag is er weer een nieuwe wedstrijd. We hebben het er net over gehad in de kleedkamer maar we moeten er niet te lang bij stilstaan. We staan dik bovenaan in de Eredivisie en daar moeten we ons nu op focussen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties