De Jong: ''Ik denk wel dat dit heel onverdiend is''

De Jong: ''Ik denk wel dat dit heel onverdiend is''

De thuisnederlaag van PSV tegen Feyenoord (0-1) is hard aangekomen bij aanvoerder Luuk de Jong. Door een doelpunt van Eric Botteghin neemt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst de punten mee naar Rotterdam. De Jong baalt van de verliespartij en zijn rol bij de tegentreffer van de Braziliaanse verdediger.

“Hij is mijn man, ja. Misschien moet ik bij hem blijven, maar Jan-Arie van der Heijden kwam voor me en ik wilde hem blokken en de bal aanvallen. Ik vond hem de gevaarlijkste man en ging er daarom voor. Maar dan moet ik hem wel hebben natuurlijk”, legde De Jong na afloop uit in gesprek met FOX Sports.

Eerder deze week ging PSV thuis ook al onderuit in de Champions League tegen Atlético Madrid, eveneens met 0-1. Door de nederlaag tegen Feyenoord is het gat met de koploper opgelopen tot vijf punten. “Dat is wel zuur. Ik denk wel dat dit heel onverdiend is als je het wedstrijdbeeld bekijkt. Wij verliezen deze wedstrijd op kleine, maar wel belangrijke details. Ik denk dat wij veel energie in de wedstrijd stopten. Feyenoord kwam niet tot voetballen”, aldus een balende De Jong.

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties