Jones: ''Feyenoord is als Liverpool: onverwoestbaar''

Jones: ''Feyenoord is als Liverpool: onverwoestbaar''

Brad Jones heeft het naar zijn zin bij Feyenoord. De als vervanger van de geblesseerde Kenneth Vermeer gehaalde doelman is niet van plan om zijn plek onder de lat na de winterstop terug te geven. ''Ik wil hier 34 duels spelen in de competitie'', zegt hij tegenover Voetbal International.

''Ik ben hier niet gekomen om tot de Kerst te keepen. Het spijt me voor Vermeer, maar het moet uiteraard mijn ambitie zijn hier een heel seizoen te keepen. Alle 36 wedstrijden. Oh, spelen jullie er 34? Nou, ook prima. Ik wil voor het eerst in mijn leven een heel seizoen onder de lat staan, dat is mijn doelstelling. Garanties zijn er nooit, maar ik geloof erin'', vertelt Jones.

Jones is onder de indruk van de club. ''Net als bij Liverpool gaat het voetbal hier veel dieper bij de mensen dan bij veel andere clubs. Het is onvoorwaardelijke liefde. Ze zijn hun club. Dat gevoel vind ik echt machtig. Deel zijn van zoiets. Feyenoord is een beetje het Liverpool van Nederland. Onverwoestbaar, maar wel op zoek naar een nieuw stadion, op zoek naar meer geld, op zoek naar die landstitel. Dat verlangen is zó groot bij de supporters en iedereen rond de club.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties