Feyenoorders stijlvol het nieuwe seizoen in

Feyenoorders stijlvol het nieuwe seizoen in

Feyenoord is ook buiten de lijnen klaar voor het nieuwe seizoen. De selectie van Giovanni van Bronckhorst ontving dinsdagmiddag in De Kuip de nieuwe clubkostuums van Oger voor seizoen 2016-2017. Nadat spelers en staf in de Fred Blankemeijerzaal de nieuwe kostuums aangemeten hadden gekregen, gingen ze gezamenlijk op het veld van De Kuip op de foto.

Het nieuwe clubkostuum ontlokte enthousiaste reacties bij de Feyenoorders. ''Een mooi pak,'' stelde Eljero Elia. ''Het is van Oger, dus dan weet je dat het goed is.’ Ook Bilal Basaçikoglu was te spreken over het nieuwe kostuum. ''Het ziet er heel netjes uit. Zeker op wedstrijddagen is dat ook belangrijk voor de uitstraling van het team.''

Het nieuwe clubkostuum van Feyenoord heeft een stijlvol en tegelijkertijd sportief uiterlijk. Voor het eerst dragen de spelers luxe sneakers onder hun clubkostuum. ''Daar zijn de spelers ook enthousiast over,'' vertelde Sanser Lusink, brand director van Oger. ''Het is ook een trend van nu om sneakers onder een pak te dragen.'' De directie en de staf dragen suède schoenen onder hun clubkostuum.

Feyenoorders stijlvol het nieuwe seizoen in
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties