'Naam 'onhaalbare' Janssen circuleert in De Kuip'

'Naam 'onhaalbare' Janssen circuleert in De Kuip'

Feyenoord gaat een roerige en hete zomer tegemoet. Op bestuurlijk niveau is er onrust rond technisch directeur Martin van Geel, die de selectie van de Rotterdammers van enkele kwaliteitsimpulsen moet voorzien om volgend seizoen beter voor de dag te komen in de competitie.

Met Steven Berghuis is het eerste transfertarget al bekend, maar volgens het Algemeen Dagblad wil men bij Feyenoord meer. ''De naam van Vincent Janssen circuleert ook in de Kuip, maar zijn prijskaartje zal een transfer naar de Kuip vrijwel zeker onmogelijk maken'', schrijft de krant maandagochtend.

''En de kans dat technisch directeur Martin van Geel bij de vermogende Vrienden van Feyenoord nog even een extraatje kan losweken, is nihil geworden. Die investeerders willen Feyenoord nog altijd vooruit helpen, maar ze willen ook dat de Brabander na vijf seizoenen vertrekt uit de Kuip.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties