Afgelopen | Feyenoord - FC Utrecht (2-1)

Afgelopen | Feyenoord - FC Utrecht (2-1)

Feyenoord kan zondag voor het eerst sinds 2008 een tastbare prijs pakken. In dat jaar werd de KNVB beker gewonnen dankzij een 2-0 overwinning op Roda JC in de finale. Het is de zestiende keer dat Feyenoord in de finale staat. De club won tot nu toe elf KNVB bekers, tegenover drie voor FC Utrecht. Voor de club uit de Domstad wordt het de zesde bekerfinale.

Opstellingen
Feyenoord: Vermeer, Karsdorp, Botteghin, Van Beek, Kongolo, El Ahmadi, Kuyt, Vilhena, Toornstra, Kramer en Elia.
FC Utrecht: Bednarek, vd Maarel, Leeuwin, Letschert, Kum, Ramselaar, Strieder, Janssen, Ludwig, Barazite, Haller.

Wissels
Feyenoord: Hansson, Van der Heijden, Nelom, Tapia, Vejinovic, Basaçikoglu en Achahbar.
FC Utrecht: Nijhuis, Boymans, Rubin, Ligeon, Amrabat, Joosten en Troupée.

Volg Feyenoord - FC Utrecht
Ben jij niet in De Kuip? Volg de wedstrijd dan live updates via Twitter op @FR12nl. Bekijk foto's en video's op Instagram en Facebook. Wij zijn sinds kort ook actief op snapchat. Voeg FR12.nl toe voor de laatste upates. Ook Radio Rijnmond is natuurlijk aanwezig bij de bekerfinale. Vanaf 14:00 start de voorbeschouwing.

Liveblog[live=87 items=10]

Lees meer over
Kenneth Vermeer De Kuip El Ahmadi Anass Achahbar Sven van Beek Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt Rick Karsdorp Renato Tapia Michiel Kramer Sofyan Amrabat Tonny Vilhena Toornstra Van Beek van der heijden Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties