''Waar slaat het op om dit zo te programmeren?''

''Waar slaat het op om dit zo te programmeren?''

FC Utrecht en Feyenoord spelen zondag de bekerfinale, maar eerst moet er nog een midweekse speelronde worden afgewerkt. De Rotterdammers gaan op bezoek bij Heracles Almelo en de Domstedelingen nemen het op tegen De Graafschap. Hierdoor duurt de voorbereiding op de belangrijke wedstrijd van zondag slechts een aantal dagen.

"Het had idealer geweest als we ons een hele week hadden kunnen voorbereiden op de finale", stelt Michiel Kramer in gesprek met Metro. "Normaal gesproken heb je een paar dagen om te herstellen van de wedstrijd in het weekend en kun je daarna op je gemak vooruitkijken."

"Ik vind het echt schandalig", zegt FC Utrecht-verdediger Mark van der Maarel. "Waar slaat het op om dit zo te programmeren? Wie heeft dit nou weer bedacht? Voor ons is het de wedstrijd van het jaar en uitgerekend voor de bekerfinale plannen ze een midweeks programma. Ongelooflijk."

Timo Letschert ziet het juist positief in. "We hebben zo’n geweldige kater van de wedstrijd tegen Ajax en we mogen niet met dat gevoel naar de bekerfinale. Nu duurt onze kater maar een drie dagen." Willem Janssen is het daar mee eens: "We zijn fit dus een midweeks programma moet geen probleem zijn. Misschien is het nu juist wel lekker om van het rotgevoel af te komen."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties