''Feyenoord gaat echt niet twee directeuren wegsturen''

''Feyenoord gaat echt niet twee directeuren wegsturen''

De posities van Feyenoord-directeuren Eric Gudde en Martin van Geel staan onder druk. Na de bekerfinale tegen FC Utrecht zal er een stevige evaluatie plaatsvinden en twee leden van de vijfkoppige Raad van Commissarissen hebben formeel al hun ongenoegen geuit over het functioneren van Van Geel.

VI-journalist Martijn Krabbendam gelooft echter niet dat Feyenoord beide heren zal wegsturen. ''Dat er wat staat te gebeuren is duidelijk. En dat er een hele stevige evaluatie volgt, is ook duidelijk. Maar ze gaan echt niet twee directeuren tegelijk wegsturen, want dan is de club stuurloos. Misschien één'', aldus de verslaggever in de online voetbaltalkshow FC Afkicken.

Wat dat betreft heeft Gudde de betere papieren om zijn job te behouden. Het Algemeen Dagblad schreef vanochtend al dat de algemeen directeur voorlopig nog meer voorstanders dan tegenstanders heeft. ''Dat kan waarschijnlijk niet meer worden gezegd van Van Geel'', schreef de krant ook.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties