Stel noemt zoon Feye Noord, maar krijgt kritiek

Stel noemt zoon Feye Noord, maar krijgt kritiek

Je zoon naar Feyenoord vernoemen blijkt niet voor iedereen een droom. Esther en Carlo besloten om hun pasgeboren kereltje de naam Feye Noord Driessen te geven, maar dat levert het stel uit Capelle aan den IJssel forse kritiek op.

''Mensen maken ons uit voor alles en nog wat. Het gaat echt heel ver'', vertelt vader Carlo tegenover Metronieuws.nl. ''Mijn vrouw is met verlof en wordt overspoeld met negatieve reacties. We zijn er klaar mee'', klinkt de korte reactie.

Vorige maand vertelde Carlo in het Feyenoord Magazine nog trots over het idee. Hij zag het al voor zich hoe Feye Noor later met een stalen gezicht op Schiphol zijn paspoort zou overhandigen. ''Maar Feye Noor klopt gewoon niet. Als ik die –d er niet achter had gezet, had ik het over vijftien jaar van Feye te horen gekregen. Zo is het uiteindelijk toch Noord geworden. Als je het doet, moet je het goed doen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties