Gudde werkt niet mee aan interview supportersvereniging

Gudde werkt niet mee aan interview supportersvereniging

De Feyenoord Supportersvereniging heeft algemeen directeur Eric Gudde om een reactie gevraagd naar aanleiding van de massale arrestatie van 326 Feyenoord-supporters bij een demonstratie voorafgaand aan het competitieduel met Roda JC.

Gudde gaf echter niet thuis. ''In Hand in Hand (het supportersblad, red.) volgen we onze club positief kritisch, met nadruk op positief'', verklaart de supportersvereniging in haar eigen magazine. ''Bijvoorbeeld als we kijken naar de rustig verlopen demonstratie die eindigt in een valkuil: zo onrechtvaardig!''

Het vertegenwoordige orgaan wilde Gudde om opheldering vragen. ''Jammer dat de heer Gudde niet mee wilde werken aan een interview om het verhaal van Feyenoord-kant toe te lichten.'' De afgelopen weken is burgemeester Ahmed Aboutaleb kritisch ondervraagd door de gemeenteraad over de handelswijze van de politie bij de demonstratie die gericht was tegen de huidige clubleiding.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties