'Supporters' dumpen kaarten op Marktplaats

vrijdag 18 maart 2016 19:56 99.516 keer bekeken 596 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft vanavond bekend gemaakt welke seizoenkaarthouders zich gelukkig mogen prijzen met een ticket voor de bekerfinale. Enkelen denken echter financieel gewin te kunnen halen uit hun finalekaarten, want op Marktplaats worden nu al tickets tegen woekerprijzen aangeboden.

''Ik heb drie aanmeldingen gedaan maar helaas maar twee tickets kunnen krijgen. Ik ben in staat tickets te kopen vanaf zaterdag 9 april en voor de juiste prijs zal ik ze misschien liever verkopen dan zelf gaan in verband met het mislopen van het derde ticket'', aldus een 'supporter', die minimaal 800 euro, wil zien.

Sander biedt zijn kaartje aan voor 10.000 euro. ''Ik ben de gelukkige. En julie zijn de gelukkige om mijn kaart te kopen. Welk vak wil je zitten?'', schrijft hij. Andere mensen hebben zich ingeschreven voor de loting, maar komen er plots achter dat ze toch niet kunnen. Eén fan geeft eerlijk toe dat hij bij een riant bod best wel in het café wil gaan kijken.

Gerelateerd nieuws
596 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 233 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72594 leden - Op dit moment zijn 729 mensen actief, waarvan 220 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved