'Supporters' dumpen kaarten op Marktplaats

'Supporters' dumpen kaarten op Marktplaats

Feyenoord heeft vanavond bekend gemaakt welke seizoenkaarthouders zich gelukkig mogen prijzen met een ticket voor de bekerfinale. Enkelen denken echter financieel gewin te kunnen halen uit hun finalekaarten, want op Marktplaats worden nu al tickets tegen woekerprijzen aangeboden.

''Ik heb drie aanmeldingen gedaan maar helaas maar twee tickets kunnen krijgen. Ik ben in staat tickets te kopen vanaf zaterdag 9 april en voor de juiste prijs zal ik ze misschien liever verkopen dan zelf gaan in verband met het mislopen van het derde ticket'', aldus een 'supporter', die minimaal 800 euro, wil zien.

Sander biedt zijn kaartje aan voor 10.000 euro. ''Ik ben de gelukkige. En julie zijn de gelukkige om mijn kaart te kopen. Welk vak wil je zitten?'', schrijft hij. Andere mensen hebben zich ingeschreven voor de loting, maar komen er plots achter dat ze toch niet kunnen. Eén fan geeft eerlijk toe dat hij bij een riant bod best wel in het café wil gaan kijken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties