Lex Immers regelde vertrek zelf

Lex Immers regelde vertrek zelf

Lex Immers lijkt het seizoen af te maken bij Cardiff City. De middenvelder was drie jaar lang een vaste kracht in de basiself van Feyenoord, maar moet dit seizoen genoegen nemen met een plek op de tribune. Om deze reden heeft Immers aan Feyenoord gevraagd of hij mocht vertrekken, en heeft hij zelf initiatief genomen om tot een verhuur naar Cardiff City te komen. Dit meldt VI woensdagochtend op de website.

De 29-jarige Hagenees had moeite met zijn plek op de tribune, maar vooral met de manier waarop dit tot stand kwam; volgens Immers is daar nooit duidelijk uitleg over gegeven. De laatste speelronden heeft hij af en toe mogen invallen, maar uitzicht op speeltijd kreeg hij nooit. Er is gepraat met Giovanni van Bronckhorst en Martin van Geel, maar in deze gesprekken kreeg Immers te horen dat hij geen garantie op een plek in de wedstrijdselectie kon krijgen. Daarom besloot hij de belangstelling van Cardiff City en Sankt-Pauli serieus te nemen.

De middenvelder vloog dinsdag naar Wales, waar het erop lijkt dat hij een halfjaar door Cardiff City gehuurd wordt, met de optie om hem daarna definitief over te nemen.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties