''Voor Vilhena moet dat dan als opening voelen''

''Voor Vilhena moet dat dan als opening voelen''

Feyenoord speelde woensdag de Klassieker tegen Ajax in het bekertoernooi met een opvallende klant op het middenveld. Aankoop Marko Vejinovic nam plaats op de bank, terwijl Tonny Vilhena zijn kunsten mocht vertonen tegen het Amsterdamse middenrif. Opmerkelijk: Vejinovic is een speler voor de toekomst, Vilhena heeft aangegeven te gaan vertrekken. Journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad denkt dat de deur voor Vilhena nu toch weer op een kier staat.

“Vilhena zal zich afvragen wat zich precies heeft afgespeeld in de kleedkamer van zijn trainer”, aldus Gouka, die schrijft dat trainer Giovanni van Bronckhorst maling heeft aan transferbedragen en een bepaalde hiërarchie in de kleedkamer. Gouka is benieuwd welke keuze Van Bronckhorst zondag maakt, als Feyenoord in competitieverband tegen ADO Den Haag speelt.

“Als Van Bronckhorst weer de gevoelige keuze durft te maken en daarmee eigenlijk aangeeft dat er voor Vilhena wel degelijk toekomst is in De Kuip, dan moet dat voor de speler als opening voelen om bij te kunnen tekenen. Tenzij het voor Van Bronckhorst bij één keer blijft”, schrijft de journalist.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties