Bart Vriends droomt van Feyenoord: ''Dat zou cool zijn''

Bart Vriends droomt van Feyenoord: ''Dat zou cool zijn''

Bart Vriends is bezig aan zijn derde seizoen als speler van Go Ahead Eagels, waarvan twee seizoenen in de Eredivisie. In het tweede seizoen dat de club uitkwam op het hoogste niveau, won het in de Kuip van Feyenoord met 0-1. De 24-jarige Vriends ziet die wedstrijd als een gedenkwaardig moment.

"We zaten met de club in een slechte fase (de club verloor de zeven voorafgaande wedstrijden, red.)”, begint de speler van Go Ahead Eagels tegenover Tout Le Monde S’en Foot, een Franse website over voetbalclubs die wereldwijd minder populair zijn. "Toch wisten we van Feyenoord te winnen, wat de eerste overwinning van Go Ahead Eagels in De Kuip ooit was. Het was een geweldige teamprestatie en het maakte mij trots dat ik aanvoerder was.”

Wanner het gaat over ambities komt Vriends, die momenteel in de Jupiler League actief is, weer terug bij Feyenoord. "Feyenoord is de grootste volksclub van Nederland. De club heeft een grote aanhang en een fantastisch stadion. Het zou cool zijn als ik daar ooit voor mag uitkomen. Maar er zijn meerdere clubs die bij mij zouden passen."

In het Eredivisie-seizoen 2013-2014 ging de club uit Deventer 5-0 ten onder tegen Feyenoord in de Kuip. Lex Immers, Tonny Vilhena, Jean-Paul Boetius, Mitchell te Vrede en Miquel Nelom waren toen trefzeker.

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties