Elia voelt vertrouwen: ''Kuipvrees? Ik weet niet wat dat is''

Elia voelt vertrouwen: ''Kuipvrees? Ik weet niet wat dat is''

''Kuipvrees? Ik weet niet wat het is'', aldus Eljero Elia tegenover de NOS. De linkerspits speelt pas kort bij Feyenoord, maar voorlopig lijkt hij op zijn best in het eigen stadion. ''Ja, toevallig wel'', erkent de aanvaller als hij de afgelopen weken even voorbij laat gaan.

Elia voelt het vertrouwen van de supporters. "De fans scanderen mijn naam, zingen liedjes over me en bij elke actie staan ze me toe te schreeuwen. Het is lekker voetballen met de supporters honderd procent achter je. En dat gevoel heb ik al vanaf dag één.''

Feyenoord voetbalde donderdag fris. ''Het gaat steeds beter. We weten wat we kunnen en gisteren lukte alles. Wel nog een paar slippertjes, maar als die eruit gaan...'' De automatismen komen. ''Ik moet Kramer en Kongolo leren kennen. Marko Vejinovic lijkt als speler een beetje op Kenneth Perez, met wie ik bij FC Twente speelde. Er komen steeds meer automatismen in.''

Elia zit lekker in zijn vel nu zijn verhuizing afgerond is. "Geen poespas meer, ik kom nu thuis in een schoon huis. Ik heb mijn plek hier gevonden", besluit de Feyenoorder.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties