''Feyenoord doet met Ziyech pas mee om kampioenschap''

''Feyenoord doet met Ziyech pas mee om kampioenschap''

Feyenoord was in de zomer van 2014 zeer geïnteresseerd in Hakim Ziyech. De middenvelder had zelfs enkele gesprekken met de Rotterdamse club achter de rug, maar koos uiteindelijk voor FC Twente. Volgens Sjoerd Moussou, journalist van het Algemeen Dagblad, kan de middenvelder van Feyenoord een echte titelkandidaat maken.

"Je zou je Hakim Ziyech eens moeten voorstellen bij Feyenoord. Dan doe je pas serieus mee om het kampioenschap.”, zegt Mossou in het praatprogramma Natafelen met Kees. "Juist omdat hij zoveel waarde heeft qua cijfers. Bij de laatste 24 doelpunten van FC Twente was hij bij 23 goals betrokken”, vult analist Kenneth Perez hem aan. "En juist op die positie (aanvallende middenvelder, red.) heeft de club problemen. Hij is echt een creatieve speler. Hij was het laatste puzzelstukje geweest”, besluit Mossou.

De kans dat Ziyech daadwerkelijk in de toekomst naar Feyenoord verkast, lijkt echter klein. De marktwaarde van de middenvelder wordt geschat op zo’n zeven miljoen euro. Afgelopen zomer zouden verschillende buitenlandse clubs geïnteresseerd in hem zijn geweest, waaronder Wolfsburg.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties