''Feyenoord doet met Ziyech pas mee om kampioenschap''

dinsdag 15 september 2015 12:36 50.395 keer bekeken 474 reacties Pro Shots

Feyenoord was in de zomer van 2014 zeer geïnteresseerd in Hakim Ziyech. De middenvelder had zelfs enkele gesprekken met de Rotterdamse club achter de rug, maar koos uiteindelijk voor FC Twente. Volgens Sjoerd Moussou, journalist van het Algemeen Dagblad, kan de middenvelder van Feyenoord een echte titelkandidaat maken.

"Je zou je Hakim Ziyech eens moeten voorstellen bij Feyenoord. Dan doe je pas serieus mee om het kampioenschap.”, zegt Mossou in het praatprogramma Natafelen met Kees. "Juist omdat hij zoveel waarde heeft qua cijfers. Bij de laatste 24 doelpunten van FC Twente was hij bij 23 goals betrokken”, vult analist Kenneth Perez hem aan. "En juist op die positie (aanvallende middenvelder, red.) heeft de club problemen. Hij is echt een creatieve speler. Hij was het laatste puzzelstukje geweest”, besluit Mossou. 

De kans dat Ziyech daadwerkelijk in de toekomst naar Feyenoord verkast, lijkt echter klein. De marktwaarde van de middenvelder wordt geschat op zo’n zeven miljoen euro. Afgelopen zomer zouden verschillende buitenlandse clubs geïnteresseerd in hem zijn geweest, waaronder Wolfsburg. 

Gerelateerd nieuws
474 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 182 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 41 mensen actief, waarvan 46 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved