''Kazim heeft daar toch ook opmerkingen richting de trainer''

''Kazim heeft daar toch ook opmerkingen richting de trainer''

Youri Mulder gelooft helemaal niets van de uitleg die Colin Kazim-Richards zondagmiddag gaf nadat hij in de wedstrijd tegen SC Cambuur (0-2 winst) naar de kant was gehaald. De spits liet weten dat hij op dat moment nog baalde van een gemiste kans.

Mulder vat de situatie echter anders samen. "Hij heeft daar toch ook opmerkingen richting de trainer. Het is helemaal niet de frustratie vanuit die gemiste kans, maar ook richting de trainer dat hij gewisseld wordt", zo sprak Mulder zich uit tegenover de NOS.

Ook Co Adriaanse liet van zich horen toen de beelden met Kazim werden getoond. "Het is 0-0 en het duurt een uur voordat hij aan de kant is. Nauwelijks kan hij ook zijn collega succes wensen", zo viel de voormalig voetballer op. Uiteindelijk bezorgde invaller Michiel Kramer de Rotterdammers de drie punten.

Schaken
Ruben Schaken, die belangrijk was voor ADO Den Haag, met een doelpunt en een assist, maakte indruk op Co Adriaanse. De 33-jarige buitenspeler verliet afgelopen winter Feyenoord voor een avontuur bij Inter Baku. Adriaanse begrijpt er niets van. "Je vraagt je af waarom hij weg moest bij Feyenoord. ADO zou dé verrassing van dit seizoen kunnen worden."

VIDEO: ''Kramer erin en Kazim-Richards verhuren''

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties