Nijland: ''Als Feyenoord in juni kwam, was er nu een deal''

zaterdag 1 augustus 2015 12:43 46.579 keer bekeken 609 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone.nl

FC Groningen is niet blij met de handelwijze van Feyenoord. De Rotterdammers weten nu al een tijdje dat er twee nieuwe centrale verdedigers moesten komen en kort voor de start van het seizoen heeft de club zich gemeld bij Groningen voor Eric Botteghin. De bekerwinnaar wil de Braziliaan nu echter niet meer laten gaan en vraagt zich af waarom Feyenoord niet eerder is gekomen.

Feyenoord heeft afscheid genomen van Khalid Boulahrouz en Joris Mathijsen en heeft in de persoon van Jan-Arie van der Heijden pas een vervanger binnengehaald. Botteghin moet de tweede aanwinst voor de defensie gaan worden, maar Groningen wil niet meewerken. “Ik begrijp niet waarom Feyenoord een week voor de competitie nog zaken wil doen”, zegt algemeen directeur Hans Nijland in De Volkskrant. “Als ze begin juni waren gekomen, hadden we waarschijnlijk een deal gemaakt.”

“Maar het is kennelijk des Feyenoords om zo laat voor een speler te gaan”, moppert Nijland, die er op wijst dat de Rotterdammers ook pas nu bezig zijn met de komst van aanvaller Michiel Kramer van ADO Den Haag. Net als Groningen weigeren de hofstedelingen om nu nog mee te werken aan een transfer. Zowel Botteghin als Kramer heeft nog maar een contract voor een jaar; wanneer zij niet verkocht worden en ook niet bijtekenen, zijn zij volgend jaar transfervrij op te pikken.

Gerelateerd nieuws
609 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 237 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 503 mensen actief, waarvan 200 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved