Feyenoord kan Dijks definitief vergeten

Feyenoord kan Dijks definitief vergeten

Mitchell Dijks (22) komt komend seizoen definitief uit voor zijn oude club Ajax. De linksback van Willem stond ook in de belangstelling van Feyenoord, maar zal binnenkort een driejarig contract ondertekenen in de hoofdstad.

Dat meldt De Telegraaf vandaag. De verdediger bereikte eerder al een mondeling akkoord met de club, maar Willem II accepteerde het bod niet. Nu zijn beide clubs het echter wel eens geworden. In De Kuip zullen ze dan ook over moeten schakelen op andere kandidaten voor de verdediging. Feyenoord nam afscheid van Khalid Boulahrouz, terwijl Joris Mathijsen in principe ook vertrekt uit De Kuip.

Terence Kongolo en Sven van Beek zullen ook komend seizoen het hart van de defensie vormen, maar de ervaren back-ups spelen komend seizoen elders. De Rotterdammers verlengden dit jaar wel het contract van Wessel Dammers, die door trainer Fred Rutten is omgeschoold tot verdediger. Rick Karsdorp en de blessuregevoelige Luke Wilkshire zijn de rechtsbacks. Miquel Nelom en Lucas Woudenberg zijn er voor de linkervleugel.

Lees meer over
Khalid Boulahrouz Wessel Dammers Sven van Beek Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties