Achahbar hoopt: ''Ik wil voor altijd bij Feyenoord blijven''

Anass Achahbar wil nog héél lang bij Feyenoord blijven. De aanvaller beschikt over een aflopend contract en besliste vandaag het duel met FC Dordrecht (1-2) door een doelpunt in blessuretijd. ''Ik moet voor elke minuut vechten. Ik ben Feyenoorder, ik wil voor altijd bij deze club blijven'', sprak Achahbar na afloop.

''Iedereen die bij een 1-1 stand kan invallen, wil het verschil maken'', zei de spits verder tegenover RTV Rijnmond. ''Als je dat met een doelpunt kan doen, is dat alleen maar mooi. Ik zag de bal aankomen, het ging zo snel, en kopte hem gewoon binnen. Maar Kenneth stond even later fantastisch te keepen.''

Achahbar rende na zijn goal richting coach Fred Rutten. ''Mijn geduld wordt beloond. Ik wil de trainer daarvoor complimenten geven en het is mooi dat ik hem kan belonen.'' Het talent blijft echter bescheiden en noemt een basisplaats 'niet logisch'. ''Je moet de kansen grijpen die je kan grijpen. In wedstrijden of op de trainingen. Ik vind het absoluut jammer dat Rutten vertrekt.''