FSV-voorzitter Smit spreekt van 'geweldige' loting

FSV-voorzitter Smit spreekt van 'geweldige' loting

Feyenoord speelt de volgende ronde van de Europa League tegen het Italiaanse AS Roma. Dat is de uitkomst van de loting die maandagmiddag plaatsvond. Ron Smit, voorzitter van de Feyenoord Supportersvereniging, reageerde zeer positief toen hij hoorde wie de opponent van Feyenoord in de 1/16e finale van het bekertoernooi is.

“AS Roma? Geweldige loting!”, zegt Smit tegenover FR12.nl. “Ik denk dat we zeker niet kansloos tegen ze zijn. Ik krijg gelijk een déjà vu van de wedstrijd tegen Inter Milan (Halve finale Europa Cup 2002), toen gingen we ook door naar de volgende ronde. Wel een andere tegenstander, maar ook uit Italië. Laat het maar weer gebeuren”, aldus de voorzitter van de FSV.

Het uitduel in Rome staat donderdag 19 februari 2015 op het programma. Het uitvak heeft plaats voor maar liefst 3600 supporters. Er is inmiddels een grote run op vliegtickets ontstaan Donderdag 26 februari komen de Italianen op bezoek in de Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties